Главная | Регистрация | Вход
Сайт игры ГО,囲碁,围棋,바둑(Tengen)
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Форум Новости ГО » Турниры(トーナメント) » Международные » 15th European Youth Goe Championship, Romania, Sibiu, 4th -
15th European Youth Goe Championship, Romania, Sibiu, 4th -
Akira5Дата: Воскресенье, 2010.01.17, 09:38 | Сообщение # 1
Хонимбо
Группа: Администраторы
Сообщений: 165
Награды: 2
Репутация: 32767
Статус: Offline
Розпочалась реєстрація на 15-й Юнацький чемпіонат Європи. Чемпіонат буде проходити в місті Сібіу (Румунія) з 4 по 7 березня.
Особливість цього чемпіонату в тому, що буде чотири вікові категорії, в кожній з яких буде визначатись чемпіон Європи (до 12, 14, 16 та 18 років).
Путівки на Чемпіонат Світу будуть розігруватись тільки в категоріях до 12 та до 16 років.
Чемпіонати в Румунії відрізняються тим, що у них добре налагоджена робота зі спонсорами... smile.gif
Тим, хто планує їхати на чемпіонат, потрібно перевірити готовність своїх закордонних документів. Для бажаючих поїхати організовано (рівненським автобусом) реєстрацію на сайті Чемпіонату та оформлення віз можна буде провести централізовано. Заявки подавайте Шевчуку В.В. та Качановському В.О.
Ще одною особливістю цього чемпіонату є можливість для молодших гравців реєструватись у старших категоріях (тобто, 10-тирічний гравець може зареєструватись у будь-якій категорії, навіть до 18 років). Але зареєструватись можна тільки в одній категорії і в подальшому змінити свій вибір буде неможливо. Рішення потрібно прийняти до попередньої реєстрації.
На жаль, у цьому році немає фінансування від фонду Інга і не передбачено пільг, які діяли раніше. Але румуни і на цю проблему шукають спонсорів. Будемо сподіватись, що знайдуть... smile.gif

В кінці цього ж місяця (березня) заплановано поїздку на Кубок Сюсаку (Тиргу Муреш, Румунія). Для тих, хто планує поїхати в обидві поїздки, будемо пробувати оформити дворазову візу.

 
Форум Новости ГО » Турниры(トーナメント) » Международные » 15th European Youth Goe Championship, Romania, Sibiu, 4th -
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: